Als CEO van Jammin Agency is Hatim el Khatib hoofd verantwoordelijke voor alle bewegingen die dit energieke en tevens veelzijdige bedrijf maakt. De veelzijdigheid is duidelijk terug te zien in de vele verschillende projecten waar Jammin sinds het begin, in 2004, haar naam aan heeft gekoppeld.

Een duidelijke rode draad in dit geheel is verreweg; Muziek. Te beginnen met de meest levendige radio show op de Nederlandse radio. Al een aantal jaar presenteert Hatim, ‘de’ weekendshow van landelijk radiostation FunX. Hier komt veel nieuwe muziek aan bod en komen wekelijks de grootste binnenlandse en buitenlandse artiesten langs. Van muziek op de radio, naar muziek in de club is maar een kleine stap.

Naast het verzorgen van de volledige programmering is Jammin ook 7 jaar lang betrokken geweest in de vorm van een mede eigenaarschap bij de meest toonaangevende discotheek van Utrecht ‘ Club Monza’ in het hartje van ons land. Tel daar de organisatie van externe grootschalige dance events/festivals bij op en top het af met het maken van een documentaire die de Nederlandse dance scene als nooit te voren in kaart brengt.

Al met al is Jammin Agency een gevestigde naam in verschillende Nederlandse scenes.